Haber

AK Partili Şahin Tin, Denizli esnafıyla bir araya geldi

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Şahin Tin, Denizli’de görüştüğü esnafa çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Esnaf ve sanatkarlarımız fikirleriyle, sermayeleriyle, emekleriyle, emekleriyle sanayimize güç katıyor, ülkemizi kalkındırıyor” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Şahin Tin, Denizli Metal İşleri ve Demirciler Odası Başkanı Halit Tavşan ile 3. Sanayi Bölgesi’ndeki esnafı ziyaret ederek AK Parti’nin esnafa verdiği hizmetler hakkında bilgi verdi. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin esnafın yanında olduğunu ve bu amaçla birçok faaliyet yürüttüğünü belirtti. Esnafın sorunlarına çözüm bulmak adına birçok proje ve programın hayata geçirildiğini ifade eden Tin, AK Parti’nin esnafın refahı ve gelişimi için çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. AK Parti iktidarı tarafından uygulanan esnaf destek programlarının esnafın finansmana erişiminin kolaylaştırılması, işletme maliyetlerinin düşürülmesi ve işletmelerinin geliştirilmesi açısından büyük değer taşıdığını belirten Tin, “Bu destek programları sayesinde esnaf kardeşlerimiz faizsiz, kredi imkanları, vergi indirim ve muafiyetleri, SGK indirimleri ve daha birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

“Esnafımız için yapabileceklerimiz azaldı”

AK Parti’nin eğitim, sağlık ve diğer alanlarda da esnaf ve sanatkarları desteklemek için birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Şahin Tin, “Mesleki eğitim programları, esnafın işlerini geliştirmesine ve kaliteli hizmet sunmasına yardımcı oluyor.” Dua ile açıp, akşamları da kazandıklarına şükrederek kapatan esnafımıza ne yapsak azdır. Esnaf ve sanatkarlarımız fikirleriyle, sermayeleriyle, emekleriyle, alın terleriyle sanayimize güç katmakta, ülkemizi kalkındırmaktadır.” – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu