Ekonomi

Bybit Web3, 1 Milyon Cüzdan Kullanıcısını Aştı, Rakipsiz Güvenlik ve Kolay Kullanım için Anahtarsız Cüzdanı Tanıttı

Hacim bakımından dünyanın üçüncü büyük kripto para borsası olan Bybit, #BybitWeb3 cüzdanımızda 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı kutlarken, dijital varlık güvenliğini ve erişilebilirliğini yeniden tanımlayan, devrim niteliğinde, emanetsiz bir depolama çözümü olan Anahtarsız Cüzdan’ı duyurdu.

En yeni Çok Taraflı Bilgi İşlem (MPC) teknolojisi üzerine inşa edilen Anahtarsız Cüzdan, savunmasız özel anahtarlara ve üçüncü taraf güvenine olan ihtiyacı ortadan kaldırarak kullanıcılara varlıkları üzerinde nihai kontrol sağlar. Bybit Web3, kullanıcı odaklı çözümlerde bir başka adımı temsil eden anahtar kelime cüzdanını Şubat 2024’te kullanıma sunarak bir sonraki güncellemeye hazırlanıyor.

Bybit kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Bybit olarak Web3’ün büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz, ancak karmaşıklık ve güvenlik endişeleri girişin önünde önemli engeller olmaya devam ediyor” diyor. “Anahtarsız Cüzdan, güvenliğin kolaylık uğruna feda edilmediği, herkes için daha kolay, açık ve eşit bir ekosistem yaratmaya yönelik Web3 vizyonumuzda değerli bir kilometre taşıdır. Bugün Bybit Web3 cüzdanımız 1 milyon kullanıcıya ulaşıyor ve daha kapsayıcı bir dijital ortama doğru gerçek yolculuğumuzda kutlama niteliğinde bir başarıya işaret ediyor.” “Web3 topluluğunun yoğun desteğinden heyecan duyuyoruz.”

 

Bybit’in kripto cüzdan çalışması hem güvenliğin hem de kullanım kolaylığının öneminin altını çiziyor

Bybit’in son kripto cüzdanı çalışmasında da vurgulandığı gibi, dijital varlık cüzdanı seçerken güvenlik ve kullanıcı dostu olmak temel faktörlerdir. Bybit’in Anahtarsız Cüzdanı, en ileri güvenliği sezgisel bir arayüzle birleştirerek bu kritik ihtiyacı karşılıyor.

MPC teknolojisiyle desteklenen Anahtarsız Cüzdan, kullanıcıların özel anahtarları ezberleme veya saklama ihtiyacını ortadan kaldırarak kayıp ve tehlike riskini azaltır. Bunun yerine, özel anahtarlar güvenli bölgelerde dağıtılır ve işlenir, böylece kolaylıktan ödün vermeden güvenliği önemli ölçüde artırır.

 

MPC Cüzdanları: Kripto varlıklarınızın kalesi

1. Anahtarsız Kullanım Kolaylığı: Kullanıcılar MPC teknolojisinden yararlanarak anahtarsız kullanım rahatlığını yaşayabiliyor. Anahtarlar farklı yerlerdeki segmentlerde saklanarak klasik anımsatıcılara gerek kalmadan birinci sınıf güvenlik sağlanır.

2. Yıkıcı Güvenlik: Kullanıcılar, Bybit Anahtarsız Cüzdan ile benzersiz varlık korumasının keyfini çıkarabilirler. Merkezi olmayan uygulamalarla etkileşim ve imzalama süreci, özel anahtarın tamamını açığa çıkarmaz, özel anahtarın açığa çıkması riskini ortadan kaldırır ve özel anahtarın ve varlıkların güvenliğini büyük ölçüde artırır.

3. Kendini Gözaltına Alma Yetkisi:Bybit Anahtarsız Cüzdanlar, kullanıcılara varlıkların tam sahipliğini ve özel anahtarları üzerinde kontrol olanağı sağlayarak gelişmiş kripto varlık savunmasına öncülük eder.

 

Anahtarsız Cüzdan Değerli Eşyalar

CertiK Denetlenmiş Güvenlik:Bybit Anahtarsız Cüzdan, yüksek kalibreli blockchain güvenlik değerlendirmeleriyle tanınan CertiK tarafından sıkı bir güvenlik kontrolünden geçirilir.

3FA Süreç Kapsamı:Bybit hesabı, cüzdan şifresi ve mobil cihaz kimlik doğrulaması ile üç katmanlı güvenlik, kullanıcıların değerli varlıkları için ekstra bir koruma katmanı sağlar.

TEE Çevre İmzaları:Hem istemci hem de sunucu işlemlerini imzalamak için güvenli Sağlam Yürütme Ortamları (TEE’ler) içinde çalışarak güvenliği daha da güçlendirir.

3FA Kurtarma Sistemi:Kullanıcıların Bybit hesabını, kurtarma şifresini ve bireysel bulut depolama alanını gerektiren sağlam bir kurtarma sistemi, güvenli hesap erişimi sağlar.

Dijitalleşme ve öz yönetim çağında Bybit Anahtarsız Cüzdan, sorunsuz, güvenli ve kendi kendini düzenleyen dijital varlık yönetimine yeni bir kapı açıyor.

#Bybit #BybitWeb3 #TheCryptoArk

 

Bybit Web3 Hakkında

Bybit Web3, merkezi olmayan dünyada açıklığı yeniden tanımlıyor ve herkes için daha kolay, açık ve eşit bir ekosistem yaratıyor. Blockchain alanında kurucuları, yaratıcıları ve ortakları ağırlamaya kararlıyız ve 1 milyondan fazla cüzdan kullanıcısı, 10’dan fazla büyük ekosistem ortağından oluşan bir toplulukla ve sayıları giderek artan kripto meraklılarını ve ilgili tarafları davet ediyoruz.

Bybit Web3, Web3 varlıklarına erişimi, alışverişi, toplamayı ve büyütmeyi mümkün olduğunca açık ve basit hale getirmek için tasarlanmış kapsamlı bir Web3 ürünleri paketi sunar. Cüzdanlarımız, pazaryerlerimiz ve platformlarımız, Bybit’i dünya çapında 20 milyon kullanıcının güvendiği ilk 3 küresel kripto borsası olarak tanımlayan güvenlik ve uzmanlıkla desteklenmektedir.

Devrime şimdi katılın ve Bybit ile Web3 geleceğinizin kapısını açın.

 

Bybit Hakkında

Bybit, 2018 yılında kurulan ve 20 milyon kullanıcısı ile hacim açısından ilk üçte yer alan bir kripto para borsasıdır. Kripto yatırımcılarının ve tüccarlarının ultra hızlı eşleştirme motoru, 7/24 müşteri hizmetleri ve çok dilli topluluk desteği bulabilecekleri profesyonel bir platform sunuyor. Bybit, Formula 1’in Oracle Red Bull Racing grubunun gururlu bir ortağıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-kiziltepe.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu