Haber

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, MTV oylamasına katılmayan muhalefet milletvekillerini eleştirdi

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ödenmesini öngören kanun teklifinin oylanmasına muhalefet milletvekillerinin çoğunun katılmamasına ilişkin, “Muhalefet milletvekilleri olarak o gün orada bulunmalıydık” dedi. MTV) bu yıl iki kez.

Sarıgül, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Her gün her şeyde artış olduğunu belirten Sarıgül, “Geldiği zaman otogaz, akaryakıt ve mazot fiyatları 6 TL arttı. Bir bardak fuel oil 10 TL oldu. Buradan Kızılay’a gidebilirsiniz. bir bardak mazotla geri dönemezsiniz.Akaryakıta yapılan bu zam iğneden ipliğe her şeye zam demek işçi, memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların erimesi demek 21 yıl iktidardan sonra ülke tek başına hala zamdan başka yol bulamıyorlar çıkıp kendilerini savunmaya çalışıyorlar maşallah teflon tava gibi üzerlerine bir şey yapışmıyor acı reçeteyi yine halka yüklemişsiniz dedi.

‘HİSLERİM İÇİN KENDİMİ TEŞEKKÜR EDERİM’

Sarıgül, MTV’ye bu yıl iki kez maaş ödenmesini öngören yasanın muhalefetin büyük bir bölümünü meclis oylamasına almadığını söyledi. son derece üzücü bir olaydır. Muhalefet milletvekillerinin o gün orada olması, Genel Kurul’a katılması gerekirdi. Bundan sonra kesinlikle böyle bir şey olmayacak. Bu noktada gerçekten meslektaşlarıma sitemlerimi ifade ediyorum. Başarı 3 şeyden geçer: vekil, ekip ve proje. Anlamı. “Takımımız buraya yeterince oturmadı. Mazeret yok. Muhalefet milletvekilleri olarak hepimiz o gün orada olmalıydık” dedi.

samandagajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu