Haber

Son Dakika: Pençe-Kilit operasyon bölgesinden şok haber: 1 askerimiz şehit oldu

Mehmetçik’in terörü temizlemeye devam ettiği Pençe-Kilit operasyonundan yıkıcı bir darbe. haberler gelmek. Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

TERÖRİSTLER TARAFINDAN YERLEŞTİRİLEN EYP PATLATILDI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, daha önce bölücü terör örgütü tarafından Pençe-Kilit operasyon bölgesinde döşenen EYP’nin patlaması sonucu Mühendislik Komando Astsubay Üstad Ünal Sipahi’nin şehit olduğu, bir asker yaralandı.

YARALI ASKERİN TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Açıklamada, yaralı askerin derhal hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandığı bildirildi, “Bizleri derin acı ve üzüntü içinde bırakan bu olayda, hayatını kaybeden şehidimize Allah’tan rahmet, başsağlığı diliyoruz. kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve aziz milletimize sabır, yaralı çalışanımıza acil şifalar dileriz.” ” denildi.

BAKAN GÜLER’DEN DURUM MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de taziye mesajı yayınladı. Bakan Güler’in mesajında ​​şu ifadelere yer verildi: “Kahraman silah arkadaşımız 4 Eylül 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, sağlık ve esenlikler diliyorum. Kederli ailesine ve asil milletimize sabırlar dilerim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu