Ekonomi

Türkiye’nin ekonomi gazetesi 43. yılına ‘Merhaba’ diyor

42 yıldır Türk ekonomisinin en yakın tanığı. DÜNYA Gazetesi , iş dünyasının, reel sektörün ve firmaların sesi, Anadolu’nun dünyaya açılan penceresi olmuştur. 42 yıllık yayıncılık yolculuğunda; Edirne’den Kars’a Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren KOBİ’ler, bankalar ve Türkiye ekonomisinin yükünü omuzlarında taşıyan tüm kurumlarımız ortak kanal ve paydaş haline geldi. DÜNYAbundan sonra yolculuğuna birebir olarak devam edecek.

Depremin acısıyla bir kez daha sarsıldığımız, Türk insanının bitmeyen bir dayanışma ve seferberlik ile canı gönülden oluşturduğu yardım zincirine, yaraları sarma ve çözüm üretme çabalarına tanık olduğumuz bu günlerde; Tarafsız, doğru ve sağlıklı habercilik anlayışımız ve iş dünyası ile kamuoyu arasında iletişim köprüsü olma misyonumuzla yayın hayatımıza devam ediyoruz.

Bağımsızlığımızdan aldığımız güçle, ilk sayımızı yayımladığımız 2 Mart 1981’den bu yana, bugün hâlâ bize ışık tutan kurucumuz Nezih Demirkent’in yayıncılık ilkeleriyle, en doğru olanı ulaştırmak için gazetecilik yapmaya devam ediyoruz. ve en yeni haberleri her sabah okuyucularımızla buluşturmak ve Türkiye’nin ekonomi gazetesi olarak hizmet vermek.

Sorumluluğumuzun gereği olarak önümüzdeki dönemde daha güzele ve daha harikaya ulaşmak için kendimizle yarışarak çıtayı her geçen gün daha yukarılara taşımanın gayreti içinde olacağız.

Nezih Demirkent’in açtığı yolda, Yürütme Konseyi Başkanımız Didem Demirkent’in liderliğinde, mesleki tecrübesi yüksek yayın ekibimiz, kalemimiz kuvvetli yazarlarımız, dolu dolu, iktisadın referans mecrası olmanın bilinci ve sorumluluğuyla Türkiye’de yayın yapan gazetenizi her gün yayınlıyoruz. Size ulaştırmak için çalışacağız.

Birlikte daha nice yıllara…

43. YIL KEYFİMİZE İŞ DÜNYASI KATILDI

TÜRKONFED Yürütme Konseyi Başkanı Süleyman Sönmez: Tarafsız, bağımsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla Türk basınının en değerli varlıklarından biri olan WORLD’ün kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Dünyada hiçbir ülkenin tek başına baş edemeyeceği büyüklükte bir depremle uğraştığımız bu günlerde DÜNYA Gazetesi’nin iş dünyasının ve sivil toplum kuruluşlarının sesi olması son derece değerlidir. Bu vesileyle Türk basınında bir ekol oluşturan emektar gazeteci Nezih Demirkent’i saygı ve özlemle anıyor, bu pahalı yayında emeği geçen tüm DÜNYA grubunu kutluyorum.

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç: DÜNYA Gazetesi’nin 43. kuruluş yılını kutluyorum. Bugüne kadar iş dünyasına güzel ekonomik haberler verdi, bundan sonraki 43 yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram: Ekonomi basınının öncüsü olan DÜNYA Gazetesi, 43 yıldır tarafsızlık ve güvenilirlik unsurlarıyla yoluna devam etmektedir. Ekonomi alanındaki uzmanlığıyla iş dünyasının takdirini kazanan DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılında da başarılarının devamını dilerim.

Adana Ticaret Borsası Lideri Şahin Bilgiç: İktisat alanında yaptığı habercilikle değerli bir yere sahip olan DÜNYA Gazetesi’ni tebrik ederken, bu alanda iş dünyasına katkılarından dolayı da teşekkür ederim. DÜNYA’nın her gün ülke ve dünya ekonomisi gerçeklerini ortaya koyan yayınlarıyla sorunları tespit eden ve çözüm önerileri getiren bakış açısıyla övülmeyi hak ettiğini düşünüyorum. Bu vesileyle DÜNYA Gazetesi Kurucusu Nezih Demirkent’i rahmetle anıyorum.

Adana Hacı Sabancı OSB Başkanı Bekir Sütcü: DÜNYA Gazetesi, kuruluşundan bu yana geçen 43 yıllık süreçte özellikle ekonomi haberciliği alanında önemli bir görevi yerine getirmiştir. İş dünyasının sorunlarını halka duyurma yaklaşımı takdire şayan. DÜNYA Gazetesi Kurucusu merhum Nezih Demirkent’i rahmetle anarken, gazetenin 43. kuruluş yıldönümünde emeği geçenleri kutluyor, nice yıllar diliyorum.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç: DÜNYA Gazetesi, kuruluşundan bu yana geçen 43 yılda değerli bir misyon üstlenmiş, tarafsız habercilik anlayışıyla iş dünyasının sesi olmuş, ekonomik aktörlerin birbirini anlaması ve bunu kamuoyu ile paylaşması için vazgeçilmez bir platform oluşturmuştur. . DÜNYA Gazetesi’nin 43. kuruluş yılını kutluyor, başarısında emeği geçen herkesi kutluyorum.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin: DÜNYA Gazetesi bir gazeteden çok bir iktisat okulu olarak değerlendirilebilir. 42 yıldır spekülasyondan uzak, haber ve ufuk açıcı yorumlarıyla okuyucularına ve iş dünyasına yön veren DÜNYA Gazetesi’nin bu misyonunun daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Yarım asra yaklaşan yayın hayatında Türk basınında değerli bir boşluğu dolduran ve iş dünyasının vazgeçilmez yayın organı haline gelen DÜNYA Gazetesi’nden bahsederken merhum Nezih Demirkent’ten bahsetmeden geçmek olmaz. Arkasında bıraktığı mirasın yoluna başarıyla devam edeceğine inanıyorum. DÜNYA Gazetesi’nin yeni yaşını kutluyorum.

Endel Şirketler Kümesi Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir: Türkiye’nin objektif, bağımsız ve tarafsız habercilik unsurlarından vazgeçmeyen ana gazetesi DÜNYA’nın 43. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyorum. 43 yıllık yayın hayatında sanayinin ve sanayicinin yanında yer alan DÜNYA Gazetesi, ülkemiz için değerli bir bedeldir. Bu vesileyle hayatı boyunca Anadolu iş dünyasının dostu olan DÜNYA Gazetesi’nin kurucusu Nezih Demirkent’i saygı ve minnetle anıyorum.

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş: DÜNYA Gazetesi kurulduğu günden bu yana toplumu doğru bilgilendirmek ve aydınlatmak için vazgeçilmez bir hizmet ifa etmektedir. Farklı görüş ve niyetleri objektif bir şekilde ortaya koyan DÜNYA Gazetesi’nin çok sesliliğe ve niyet özgürlüğüne katkı sağlamaya devam edeceğine inancım tamdır. Kendisine çalışmalarında başarılar diler, 43. yılını kutlarım.

Eskişehir OSB Lideri Ender Küpeli:Türk basınının duayeni Nezih Demirkent tarafından kurulan, ekonomi haberciliğinin öncüsü, tarafsız haberleriyle her zaman saygın bir yer edinmiş, işimizin sesi olan DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını en içten dileklerimle kutluyorum. dünya ve sanayiciler.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler: DÜNYA Gazetesi, 43 yıldır Türkiye ekonomisinin nabzının tutulmasında değerli bir rol oynuyor. DÜNYA Gazetesi’nin 43. kuruluş yılını kutlayan; Kuruluşundan günümüze kadar gazetenin başarısında emeği geçenlere teşekkür ediyor, DÜNYA Gazetesi’ne daha nice başarılı yıllar diliyorum.

İŞKAD Yürütme Konseyi Başkanı Berman Mantı: 43 yıldır Türk iş dünyasının rehberi haline gelen ve ilkeli habercilik anlayışından taviz vermeyen DÜNYA Gazetesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum. Adı gibi “Dünya”ya örnek bir ekonomi haberciliğini Türkiye’de sürdüren gazetenin basına uzun yıllar hizmet etmesi ümidiyle; Tüm ekibi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu: Ekonomi haberciliğinin amiral gemisi DÜNYA Gazetesi; Kapsamlı, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışıyla ekonominin aktörlerine daima bir vizyon sunmuş ve ışık tutmuştur. 43 yıldır iş dünyamızın sesi olan DÜNYA Gazetesi, ekonominin taraflarının buluştuğu objektif bir kanal olma misyonunu üstlenerek sağlam bir yayın organı olmayı başarmıştır. DÜNYA Gazetesi’ne ve deneyimli yayın ekibine nice başarılı yıllar dilerim.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk: Kurulduğu günden bu yana Türkiye ekonomisinin nabzını tutan DÜNYA Gazetesi, kurucusu Nezih Demirkent’in ilkeleri doğrultusunda yoluna devam etmektedir. DÜNYA Gazetesi çalışanları ile işbirliği içinde çalışarak, şehrimizin ve ülke ekonomimizin gelişmesi için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. DÜNYA Gazetesi ailesinin 43.yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Kurucusu Nezih Demirkent’in Anadolu sevdasıyla Anadolu sanayisinin güçlü sesi olan DÜNYA Gazetesi, ekonomi haberciliğine yeni bir soluk getirdi. Aynı zamanda dünya ve ülke gündeminde gelişen ekonomik olayları yakından takip eden ve biz okuyucularına aktaran DÜNYA Gazetesi; İlkeleri doğrultusunda 43 yıldır istikrarlı yayıncılık anlayışını sürdürmektedir. Bağımsız habercilik çabasındaki tecrübesiyle zorlukların üstesinden gelmesini bilen ekonomi dünyasının lider dergisinin gündem belirleyen ilkeli haberciliğinin 43. yılında da devam etmesini diliyor, emeği geçen tüm çalışanlarını kutluyorum.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan: Basın ve yayında ayakta kalması zor bir alanda sadece ekonomik konularda uzmanlaşarak bir gazeteyi 43 yıl yaşatmak, şehirlerimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak, ve bu takdire şayan bir başarıdır. Bu anlamda DÜNYA Gazetesi’nin ihtisaslaşmış yapısıyla ülkemize daha uzun yıllar katkı sağlamasını diliyoruz. Dünden bugüne gazetenin bu yapısıyla gelişmesinde kurucularından çalışanlarına emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Dünya Gazetesi’nin 43. yılını kutluyorum.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir: Ülkemizde iktisat yayıncılığının kurumsal yapılanması 2 Mart 1981 tarihinde DÜNYA Gazetesi ile başlamıştır. DÜNYA Gazetesi’nin kurucusu, emektar gazeteci Nezih Demirkent, çok pahalı ilkelerle yeni bir vizyon ortaya koymuş ve böylece DÜNYA Gazetesi, Türkiye’nin sesi olmuştur. ülkemiz iş dünyasının kulağı. Ülkemizde ekonomi haberciliğinin amiral gemisi olan DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Mersin – Tarsus OSB Lideri Sabri Tekli: Gelişmiş demokrasilerin en değerli unsurlarından biri olan basın ve medya kuruluşları, her alanda halkın gözü kulağı olduğu gibi, insanlar ile dünya arasında köprü görevi gören değerli bir temas noktasıdır. Bu içerikte; Ekonomi, siyaset ve sanayi alanlarında tarafsız ve şeffaf yaklaşımıyla yarım asra yakın bir süredir gazetecilik anlayışını başarıyla temsil eden DÜNYA Gazetesi’nin 43. habercilik yılını kutluyor, başarılı bir yıl diliyorum.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Talat Dinçer: Kaliteli ve bağımsız haber anlayışıyla 43 yıldır iş dünyamızın sesi olan DÜNYA Gazetesi, sağlam bir yayın organı olmayı başarmıştır. Bundan sonraki yıllarda da aynı heyecanla okuyacağım DÜNYA Gazetesi’ne 43. yılında uzun ömürler, objektif habercilik anlayışından taviz vermeden yoluna devam etmesini diliyorum.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay:Özgür, ilkeli, dürüst gazete DÜNYA’nın kuruluşunun 43. yıl dönümünü kutluyor, başarısında emeği geçen herkesi kutluyor, nice başarılı yıllar diliyorum.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Lideri ve Tarsus OSB Başkan Yardımcısı H. Ruhi Koçak: Ekonomi haberciliğinin öncüsü DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını kutluyor, merhum Nezih Demirkent’in kurduğu gazeteye yeni çağında başarılar diliyoruz. Etik, tarafsız ve objektif yayıncılık ilkesini koruyarak iş dünyasının sesi olacak haber ve yayınlarla hizmet vermeye devam etmesi dileğiyle.

TÜİOSB Başkanı Gül Akyürek Balta: DÜNYA Gazetesi, kuruluşundan bu yana geçen 43 yılda değerli bir misyon üstlenmiş ve tarafsız habercilik anlayışıyla iş dünyasının sesi olmuştur. Kuruluşunun 43. yılını kutluyor, daha nice başarılı yıllar diliyorum.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir: Ekonomi haberciliği denilince akla gelen ilk kurum olan DÜNYA Gazetesi, tarafsızlığı ve sorumluluk duygusuyla bu alanda sağlam bir yayın organı haline gelmiştir. DÜNYA’nın 43. yılını tebrik eder, birebir yayın yapmaya daha nice yıllar devam etmenizi dilerim.

haber-mentese.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaliteli, türbanlı Bağcılar eskort kızlar
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort