İş

Kaspersky Transforms United Partner Programı: “İşimize lazer gibi odaklanıyoruz!”

Kaspersky, United iş ortağı programında önemli güncellemeler yaptı. Kaspersky, küresel iş ortaklarının sayısının artmasıyla birlikte dört yeni yaklaşım belirledi: Kaspersky ürünlerini satan, dağıtan, yönetilen hizmetler olarak sunan veya çözüm geliştiren. Bu yeni yaklaşımı desteklemek amacıyla iş ortağı programının detayları ve sunduğu avantajlar, iş ortaklarının iş modellerine daha iyi uyum sağlayacak şekilde ayarlandı.

Kaspersky, iş ortaklarının liderliğindeki bir satıcı olarak faaliyet göstermekte, işinin çoğunu küresel iş ortağı kanalı üzerinden gerçekleştiriyor ve farklı iş modellerine ve süreçlerine sahip çeşitli iş ortaklarıyla çalışıyor. Bu karmaşık iş paydaşı yapısı, her tür iş ortağının ihtiyaç ve beklentilerini kapsayan özel bir yaklaşım gerektirir. Bunu akılda tutarak Kaspersky United iş ortağı programı artık dört iş modeline odaklanan akışlara bölündü: Satış (SAT), Dağıtım (DEPLOY), Yönetme (YÖNET) ve İnşa Etme (İNŞA).

Kaspersky Middle East, Türkiye ve Afrika Bölgesi Kanal Başkanı Samer Malak, söz konusu: “Ortaklarımızı desteklemek, onların geri bildirimlerini yakından dinlemek ve güncellemelerle pazar trendlerine uyum sağlamak için sürekli olarak yeni fırsatlar arıyoruz. Ortak programımızdaki en son güncellememiz, ortaklarımızın iş modellerine göre uyarlanarak onları güçlendirir ve çalışırken karlılıklarını artırır. Kaspersky’nin en yüksek puan alan çözümleriyle.” için tasarlanmış dört ayrı iş akışı sunar.

SAT iş ortaklığı programı

Bayiler, sistem entegratörleri ve VAR’lar, benzersiz pazar konumları ve müşteri erişimleriyle Kaspersky teknolojilerini dağıtan ve yeniden satan ana itici güçler haline geldi. United programının iş ortakları tarafından her zaman memnuniyetle karşılanan bir evrimi olan SELL programı açık ve şeffaf olmaya devam ediyor. İndirim programı basitleştirildi ve Kaspersky ürün portföyünün tamamını kapsayacak şekilde genişletildi.

DEPLOY iş ortaklığı programı

Satıcı çözümleri satmaktan, müşterilerin ve iş ortaklarının karşılaştıkları zorlukları çözmelerine yardımcı olmaya geçiş, bir siber güvenlik trendi haline geldi. DEPLOY iş ortağı programı, şirketin siber güvenlik teknolojilerinden anlayan, ön satış yapabilen, demolar sunabilen ve müşterilerine konsept kanıtı sunabilen uzman iş ortaklarından oluşan ağını genişletmek için tasarlanmıştır. Bu ortaklara ek teknik destek, kapitalizasyon yetenekleri ve yeni bir rekabetçi indirim programı dahil olmak üzere mali avantajlar sunulacak.

İş ortaklığı programını YÖNETİN

Yeni MANAGE programı, esnek tüketim modelleri aracılığıyla profesyonel hizmetler ve yönetilen çözümler sunan Yönetilen Hizmet Sağlayıcıları ve iş ortaklarını geliştirmek ve desteklemek için tasarlanmıştır. Bu iş ortakları, müşterilerine Güvenlik Operasyon Merkezi’nden güvenlik hizmetleri sağlıyor veya Kaspersky hizmetlerini temel alan çözümler üretiyor. Kaspersky, bu iş ortakları için özel indirim programları sunuyor, teknik desteği genişletiyor ve yönetilen hizmetler işinin büyümesini desteklemek için araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) uyumunu dikkate alıyor.

MANAGE programında üç düzeyde katılım vardır. MSP, bulut ve kitlesel pazar çözümleri sunanlara yönelik giriş seviyesi bir bağlı kuruluşu temsil eder. İkinci seviye olan MSP Advanced, yüksek satış hacmine ve gelişmiş satış uzmanlığına sahip olgun MSP iş ortakları için tasarlanmıştır. Son olarak MSSP ortaklığı, müşterilerine sağladıkları hizmet yelpazesine gelişmiş siber güvenlik yetenekleri eklemek isteyenler için tasarlandı. Her seviye, özel bir indirim programının yanı sıra her iş ortağı türünün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan gelişmiş teknik ve pazarlama desteği de dahil olmak üzere farklı bir avantaj yapısı sunar.

BUILD iş ortaklığı programı

BUILD iş ortağı programı, doğrudan Kaspersky’nin sayıları giderek artan teknoloji iş ortakları için tasarlanmıştır ve modern bir iş ortağı programı uygulamak için önde gelen BT ürün ve hizmet şirketleriyle iş birliği yapma konusundaki 27 yıllık deneyimden yararlanır. Bu program, Kaspersky’nin teknoloji ortaklarının tekliflerini Kaspersky’nin dünyaca ünlü uzmanlığıyla zenginleştirmesine ve/veya ürün ve hizmetlerinin pazara sunma süresini kısaltmasına olanak tanır. Kaspersky, diğer avantajların yanı sıra BUILD iş ortaklarına ürün entegrasyonu konusunda yardımcı olacak, Kaspersky Ar-Ge uzmanlarına erişim sağlayacak ve uygun olduğunda pazarlama desteği sağlayacak. BUILD programı iki düzeyde katılımdan oluşur: Teknolojik ve Stratejik.

Kaspersky Kurumsal İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Timur Biyachuevşu değerlendirmeyi yaptı: “Ortak odaklı bir şirket olarak, ortak ağımızı geliştirmeye özel önem veriyor ve ortaklarımızın bizimle iş yapmasını karlı ve kolay hale getirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Güncellenen Birleşik Ortak Programı, Kaspersky iş ortaklarının iş modellerine uygun bir şekilde hitap ediyor. Genişletilmiş teknik ve pazarlama güçlendirmesinin yanı sıra iş ortaklarına özel indirim programları da dahil olmak üzere farklılaştırılmış avantajlar sunarak, getirileri anlamak ve en üst düzeye çıkarmak artık daha da kolay.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sabanozu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu