Haber

Kouakou: Santrafor olarak daha rahat oynuyorum

Kocaelispor’un 28 yaşındaki İsveçli forveti Christian Kouakou, “Santra forvette daha rahat oynuyorum ve takıma daha fazla katkı sağlıyorum” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında evinde Adanaspor’u konuk edecek Kocaelispor, karşılaşmanın hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Geçtiğimiz hafta oynanan Altay maçının 90+6. dakikası. Dakikada attığı golle galibiyetin mimarlarından biri olan Christian Kouakou, antrenman öncesi takımın gidişatı ve performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Merkez santrforda daha rahat oynuyorum”

Görevlendirildiği her mevkide elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalıştığını belirten Kouakou, “İlk yarı kendi pozisyonumda oynayamadım, çok iyi 3 forvetimiz vardı. Teknik direktörümüz diğer 2 forveti yarıda oynatmayı tercih etti. Teknik direktörümüz beni sağda ya da solda oynattığında yüzde 100’ümü vererek işimi yapmaya çalıştım.” “Daha sonra kampta kendi pozisyonumda oynamaya başladım. Santraforda daha rahat oynuyorum ve takıma daha fazla katkı sağlıyorum” dedi.

“Takıma her türlü katkıyı yapacağım”

Altay maçında attığı son dakika golünü değerlendiren İsveçli futbolcu, “Çok güzel bir duyguydu. Benim için unutulmaz bir an oldu. Attığım golün arkasında taraftarlarımız vardı. Gol atmak benim için heyecan vericiydi. Önlerinde attığım golün ardından maçın son düdüğü geldi. Attığım gol.” Maçın sonunu getiren gol oldu. 3 puan aldığımız için mutluyum. Saha içinde de saha dışında da elimden gelenin en iyisini yapacağım ve takıma elimden geldiğince yardımcı olacağım. Kısa da olsa, uzun da olsa, vakit bulduğum sürece takıma her zaman yardımcı olacağım. Bu hedefimiz, “İster asist olsun, ister asist olsun, elimden gelen her türlü katkıyı takıma vereceğim, umarım sezon sonunda şampiyon oluruz” dedi. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu